fbpx

Aktiivinen ja palveleva taloushallinnon kumppani

Monetor tarjoaa taloushallinnon asiantuntijapalveluita – kirjanpitoa, palkanlaskentaa ja konsultointia – yrityksesi tarpeiden mukaan.

Palvelumme skaalautuvat aina lakisääteisen kirjanpidon tuottamisesta kattaviin talousjohdon palveluihin saakka. Halutessasi paneudumme kanssasi yrityksesi liiketoimintaan, ja olemme apuna analysoinnissa ja päätöksenteossa. Olemme yrityksen tukena valitsemassa rahoitusvaihtoehtoja eri tarpeisiin, kuten omistajanvaihdoksiin, ja rakennamme rahoitushakemuksen kanssasi.

Monetorin ammattilaiset tuntevat eri toimialojen erityispiirteet. Asiakkainamme on sekä kansainvälisesti toimivia yrityksiä että paikallisia pienyrittäjiä.

Tuotamme palvelut täysin sähköisesti nykyaikaisilla järjestelmillä. Käytössämme on kaksi järjestelmää: Netvisor ja Procountor. Sen lisäksi, että sähköiset järjestelmät mahdollistavat tiiviin yhteistyön, ne säästävät aikaa, rahaa ja luontoa.

Katsotaan yhdessä yrityksellesi sopivat taloushallinnon ratkaisut. Ota yhteyttä!

Aktiivista otetta taloushallintoon

Kirjanpito

Monetorin asiantuntijat huolehtivat siitä, että kirjanpidon lakisääteiset velvoitteet täytetään ajallaan, jotta yritys voi keskittää resurssinsa omaan ydinosaamiseensa. Olemme aidosti kiinnostuneita yrityksesi liiketoiminnasta ja yrityksesi menestyminen on meille tärkeää. Mielestämme sujuva ja avoin kommunikaatio ovat hyvän yhteistyön ja kumppanuuden kulmakivi.

Kirjanpidon raportointi rakennetaan aina tukemaan asiakasyrityksen liiketoimintaa ja seuraamaan sen kehittymistä. Ajantasainen kirjanpito auttaa yritysjohtoa tekemään oikeita ja oikea-aikaisia päätöksiä.

Käytössämme olevat sähköiset taloushallinnon ohjelmistot mahdollistavat helpon ja tehokkaan yhteistoiminnan yrityksen ja tilitoimiston välillä.

Nimeämme aina yrityksellesi oman yhteyshenkilön, mutta teemme työtä tiimeissä, jotta varmistamme palveluvarmuuden kaikissa tilanteissa. Tiimityöskentelyn avulla yrityksesi saa käyttöönsä myös useamman henkilön ammattitaidon/osaamisen.

Kehitämme jatkuvasti tapaamme toimia ja hyödynnämme kirjanpidossa automatiikkaa ja ohjelmistorobotiikkaa.  Näin varmistamme, että rutiinitehtävät hoituvat mahdollisimman tehokkaasti ja laadukkaasti ja asiantuntijoillamme on aikaa analysoida lukuja ja ennakoida tulevaa.

Tarjoamme palvelua kiinteään kuukausihintaan yhdessä sovitulla sisällöllä. Hinta sisältää myös tilinpäätöksen ja tuloveroilmoituksen. Kiinteän hinnan ansiosta kirjanpidon kustannukset ovat helposti ennustettavissa.

Huomaathan myös taloushallinnon lisäpalvelumme helpottamaan arkeasi!

Palkanlaskenta

Monetorin avulla yrityksen palkkahallinnon prosessit rakennetaan selkeiksi ja toimiviksi sähköisiä järjestelmiä hyödyntäen ja asiakkaan tarpeita kuunnellen. Hyödynnämme sähköisiä työkaluja mm. matkalaskuissa, työajankirjauksessa ja palkkojen hyväksynnässä sekä aineistojen tietoturvallisessa toimittamisessa.

Asiantuntijoihimme on vaivatonta pitää yhteyttä ja yrityksellesi on aina nimetty vastuupalkanlaskija. Toimivalla tiimityöskentelyllä varmistamme, että palkanlaskentaprosessi ei häiriinny poikkeustilanteissakaan. Asiantuntijamme varmistavat, että palkat lasketaan oikein ja ajallaan ja lakisääteisestä viranomaisraportoinnista huolehditaan.

Tarjoamme myös palkanlaskennan lisäpalvelut, kuten päiväraha- ja työllistymistukihakemukset sekä työsopimusten laadinnan.

Talouden assistenttipalvelut

Helpota työtaakkaasi taloushallinnon rutiinitöiden osalta ja keskity itse liiketoiminnan kehittämiseen Monetorin ulkoistetun talousassistentin avulla.

Kenelle palvelu sopii

Yrityksille, jotka haluavat vapauttaa avainhenkilöt aikaa vievistä taloushallinnon rutiinitöistä osaavalle ja tehokkaalle talousassistentille.

Miten palvelun voi hankkia

Määritellään yhdessä talousassistentin rooli ja vastuut ja räätälöidään kiinteähintainen kuukausipaketti.

Lyhyt kuvaus palvelusta

Talousassistenttipalvelu räätälöidään yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Palvelu voi sisältää esimerksi seuraavia toimintoja:

 • Myyntilaskutus
 • Myyntireskontran hoitoa (maksumuistukset ja perintään siirrot)
 • Ostoreskontran hoitoa (maksumuistutuksien käsittely ja maksatus)
 • Ostolaskujen tiliöinti ja dimensiointi
 • Matkalaskujen hallinnointi ja maksatus
 • Erilaiset yleiset toimisto- ja henkilöstöhallinnan tehtävät
 • Nimettyjen sidosryhmien kanssa kommunikointi
Talousjohdon palvelut

Yritys voi tarvita lisäapua elinkaarensa eri vaiheissa niin maksuvalmiuden, vakavaraisuuden kuin kannattavuudenkin parantamisessa tai taloushallinnon prosessien kehittämisessä. Luomme yrityksellesi sopivan palvelukokonaisuuden ja lähdemme yhdessä kehittämään seurattavuutta ja ennustettavuutta, jotta yritys voi edetä kohti liiketoiminnalle asetettuja tavoitteita.

Kenelle palvelu sopii

Yrityksillä on usein kasvu- tai muutosvaiheessa tarve talousjohtajan osaamiselle, mutta ei vielä taloudellisia mahdollisuuksia palkata omaa henkilöä, tai joskus sopivaa osaajaa ei vain ole saatavilla. Monetorin asiantuntijasta yrityksesi saa osaavan tuen yrityksesi kehittämiseen. Tarve väliaikaiselle lisäresurssille voi syntyä myös sairastumisen tai henkilöstövaihdosten myötä.

Miten palvelun voi hankkia

Kiinteä kuukausihinta muodostuu yhdessä määriteltyjen talousjohtajan tehtävien ja vastuiden mukaisesti. Tarve talousjohtajalle voi olla pari päivää kuukaudesta, kokoaikaisesti tai vaikka projektiluonteisesti.

Lyhyt kuvaus palvelusta

Talousjohtaja toimii yrityksen johdon partnerina taloushallinnossa – halutussa laajuudessa – ja tukee yrityksen strategisten tavoitteiden saavuttamista taloudellisesta näkökulmasta. Liiketoiminnan analysointi ja taloudellisen tilan raportointi yritysjohdolle on osa talousjohtajan säännöllisiä toimintoja. Talousjohtaja voi osallistua budjetointiin, kassavirtojen hallintaan, rahoituksen rakentamiseen, talousprosessien kehittämiseen ja auttaa tarvittaessa muissa tilanteissa kuten yrityksen yhdistymiseen tai jakautumiseen liittyvissä kysymyksissä.

Konsultointi ja valmennus

Nopeasti muuttuvissa liiketoimintaympäristöissä yritykset voivat kohdata projektiluoteisesti ulkopuolisen asiantuntijan näkemystä ja avun tarvetta tilanteiden ratkaisemiseksi. Autamme asiakkaitamme esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

 • Yrityksen perustaminen
 • Rahoituksen hankkiminen
 • Investointisuunnitelmien tekeminen
 • Talousjärjestelmien uudistaminen
 • Yrityksen valmistautuminen yrityskauppaan ja due diligence -prosessi (yrityskaupan kohteen tarkastus)
 • Yrityksen arvonmääritys

Olemme yksi Kajaanin kaupungin yrityspalvelusetelin ja Sotkamon kunnan Etenijä-yrityspalvelusetelin palveluntarjoajista.

Koulutamme myös yrityksen henkilöstöä talousasioissa ja järjestelmien käytössä (Netvisor ja Procountor).

Ota yhteyttä

  Kerro meille, miten voimme olla avuksi!
  Valikko